Sunday, 20 February 2011

dear diary

hey ari nie aku nk cerita..pasal ciri2 lelaki idaman..

hum..
aku nie jenis yang cerewet..
aku cerewt tok diri aku jew la..
lau pasal laki nie..
lau aku x ckew..aku x tunjuk kn yg aku x ckew..
aku just uat bodoh jew..
coz aku xnk sapew2 sakit hati dgn aku..

cir2 yg aku nk sgt ..


  1.  lelaki tu mesti kena smart n bergaya (ade style la),, sbb lau laki tu smart..mesti la dye tu bersih owg nye..n bile jln dgn aku xde la ase laen kn..best jew owg tgk.. huhu..
  2. lelaki tu mesti adew kejaya,,lau xdew kejaya,,mcm mane kn..nk ajk aku kuar,,nk belanja aku mkn,,humm..
  3. lelaki tu mesti baek ,,jujur n ihklas,, tak kira dgn sapew pn ,,dye mesti beak..malah dgn mak n ayh aku..dye kne jujur dari segala hal.. n ihklas kwn dgn aku,, itu penting..
  4. lelaki tu bukan panas baran,,aku x skew laki yg panas baran..silap2 ari bulan aku kne pukul dgn dye..
  5. lelaki tu mesti caring,,spothing,,loving,,n skew buat lawak (kelakah),,sbb aku skew ketawa,,aku lau leh nk happy.. jew,,aku nie skew ckp,,mebebel jew..tu sbb la aku ckew ciri no 5 nie,,ag 1 aku lau leh,, nk uat dye jd kwn aku,,musuh aku,,n bf aku o husband aku..
  6. lelaki tu mesti tinggi dri aku,,sbb aku tak skew lelaki pendek..
  7. aku tak skew laki gemok,,sbb,, huhu,, fhm2 jew la k.. 
  8. lelaki tu mesti alim owg nye,,bukan la alim mcm ustaz tu..yg tak kn lupe solat,,cuma aku nk dye thu psl agame,,then nt leh bimbing aku..
  9. lelaki tu mesti hormat owg tua,,tu yg aku skew..
  10. yang last nie ayu ckew..aku x penting kn paras rupew..coz lau hensem pn perangai x elok ,nk uat pew kn..lau leh semua owg nk yg ade rupa..tp aku nk....ensem n xensem..hum.. mcne tu?


haha..
egat xdew owg yg perfect dlm dunie nie..
kecuali,,ktew dh thu apew itu erti hidup..
baru la adew sowg yg perfect d mata kite..
itu la yg aku mahu kn..
setiap owg mesti ade impian yg tersendiri..
impian aku bkn ini jew adew lg..

for me:
ayu
20 feb 2011

No comments:

Post a Comment

Followers