Thursday, 27 October 2011

bulat u r alwys in my heart..

cerita sedih dari aku.. dah lame aku tak update blog.. dan hari nie ayu sedih cgt..
monday 24/10/2011
malam dalam kul 11 lebih..
abah jumpe bulat (burung hantu) kat belakang rumah ... time tu bru lepas hujan.. abah terus panggil aku dan adik2 g belakang tgk bulat (burung hantu)semua pun pergi la tgk.. bulat(burung hantu) tu comel cgt... frst time aku tgk dye pun aku dah mula suka kat dye sbb dye comel cgt.. pas tu abah tanye nak buat ape dgn bulat(burung hantu) nie.. umie cakap " kite bela la burung tu..abah pun amik keputusan bela..
ecok nye abah terus beli sangkar tok bulat(burung hantu) ..
sejak dri tu abah je yg dok kesah kat bulat(burung hantu) abah bgi makan dye, bg minum, basuh sangkar dye,kite owg kuar jln pun still egt dye lagi.. tak sanggup nak tgl dye lame2 kat umah.. dye kira adik baru aku la....aku syg dye cgt.. bgun tido pun mesti tgk dye dulu kat sangkar.. tapi....................

27/10/2011
aku bangun tido je tgk bulat (burung hantu) tu mcm tak bermaya je..
abah bg dye makan pun tak nak.. makan sikit je..tiba2 aku ase nak pengan dye.. dye pun tak garang mcm selalu.. dye jinak je hari nie.. dye tak aktif mcm hari2 sebelom nye.. petang abah letak dye kat luar,, bg kne angin luar.. dye dok senyap je.. bile abah dah abis niage.. abah kuar g crik makanan tok bulat (burung hantu)mase abah kuar tu aku saje je nak pegan dye..aku g kat sangkar dye tgk2 ade byk semut.. terus aku bawak dye g depan tgk tb dgn umie dye dok elok je..sweet cgt.. aku ase mcm dye kucing pulak.. comel cgt..lepas je cerita nada cinta dah abis..aku sapu sampah lu..pas abis je sapu sampah aku tgk perangai bulat mcm pelik je..  pas letak je penyapu tgk dah terbaring..aku terus panggil umie.. umie gerak2 kan bulat , dye mau la gerak jgk..pas tu aku amik bulat(burung hantu) dok atas riba aku dan aku pulak hadap laptop.. bulat dok kat riba aku dok elok je.. senyap je xlari pun.. sampai abah balik..
tanye abah " abah beli tak makanan bulat" abah ckap tak kedai tutup..ermmm.. tak pela.. bagi la dye makan ikan dulu.. pas tu time abah bg makan bulat mcm tak nak makan je..pas tu dye terbang sekejup.. aku amik buat kali terakhir..pas tu tgk bulat tarik nafas panjang , kaki dye pulak terus tak gerak.. abah kasi dye berdiri pun dah taknak..
hati aku time tu dah sebak gile.. sampai abah cakap dye dah mati ke.. terus air mata aku meleleh.. hati aku ase sedih sgt...tak nak dye mati.. tapi dye nak pergi jgk dri family aku.. aku tak leh tahan lagi air mata aku.. sampai sekarang pun still menangis sbb bulat( burung hantu)
tak nak seksa bulat lame2, abah pun taman la bulat kat belakang umah.. sedih gile hati aku... tak sanggup nak lepas kan bulat .. menitis2 air mata aku..
nak buat mcm mane aku kena terima jgk yg bulat dah tak dew dalam family aku..

nie la bulat aku.. arwah dah dye.. ermmm.. :'( still egt ko masih ade lg.. bau bulat pun still ade..
ayu alwys miss u bulat.. bulat sentiasa ade dalam hati ayu n abah.. ok.. dunt worry about me n family.. nak bulat aman je kat luar sana.. k.. amin...gambar dye nanti aku uploud,,

Sunday, 9 October 2011

pelik + pelik + pleik

tiba2 aq dapat cnmt..
jgn sampai dye hilang sabar then sruh aq jge2..
egt aq adeq2..dye egt aq subahat dgn ana amira sundal tu https://www.facebook.com/profile.php?id=100001889427491, cantik sikit bai.. aq knl babi tu pun tidak.. yg dye leh nak slh kan aq lak.. ape egt dye sowg je bole hilang sabar.. aq nie x leh hilang sabar la.. madah aq kne je.. panas la nie..aq x kacau owg pun ,,ape nye manusia la..jgn nak cakap ikot sedap mulut je bai.. aq pun buang babi tu dri frenw,,yg dye sedap je ckp aq buat2 x knl babi tu.. lau aq simpan babi tu lame lg dlm fb aq.. entah2 smpai skrg  pun betina ekin tu dok myalak serupa anjing..ko myalak kt owg laen xpe dok.. jgn ko mnyalak kt status sebut nama aq pulak tu, tu yg panas tu doh..xabis2 nk bg owg pening pala dgn perangai ko..

dye cakap aq nk jd baek konon..nasib baek tuhan tunjuk kan perangai sebenar aku mcne..nasib baek aku buat blog psl ana amira nye comnt tu,,lau tidak dye tak thu la yg aku kutuk dye belakang2 kan,,then ade owg bg thu dye yg ana amira tu dok maki kwn dye..dye pun heran cmne ana amira bole thu yg dye rapat dgn kwn dye tu..sedangkan dye dah block dah ana amira tu..part paling best..lg 1 dye kata dye dgn betina ekin tu dah xde pape lg.. 


qw" haha..


https://www.facebook.com/profile.php?id=100001889427491
nie sundal sial..
ko nk ape lg babi..
owg dah buang ko dri frenw..
owg dah block ko..
lg ko nk kacau owg kan.. pas tu aq yg kne.. mmg sial bodoh ko.. dah la pkai dp owg laen.. asl mke ko mcm anjing pe?

 ·  ·  · 49 minutes ago

Wednesday, 21 September 2011

makasih

hari nie aku nak entri pasal problem yang bukan aku carik.. errrmmm... (yang  bukan ko carik)
yup.. problem yang aku sendiri tak tahu.. (owh,, ok kiteowg nak dengar)
tol nie? ok.. hari nie.. jam kul 7 15.. aku on9 fb.. then ade owg cakap dengan aku ,,
(adeq ,, pompuan tu ade post kat wall dye pasal adeq, nak bace tak? ) 
aku: yeke.. ermm.. nak..(padahal aku dah tahu mesti post buruk pasal aku kan)
last,, memang tol pun.. (macam ne ek ko leh tahu? padahal ko tak acpt dye pun.. errmm,, and nape dye nak post buruk pasal ko lak? padahal dye dengan ko tak penah jumpe pun..kenal pun tidak)
aku: ermm.. aku tahu la ade owg bagi tahu aku,, aku pun tak kenal owg tu,, owg tu yang rela nak tolong aku.. aku tak tahu la dye tolong ape.. mybe tolong panas kan keadaan kot.. ermm ,, tak penting sangat la owg tu..pompuan tu nak buruk kan aku sebab, pompuan tu egat aku nie syok kat bf dye.. tu la dye post mcm2 pasal aku.. tak sangka aku.. dye nak post nama aku kat wall dye,,besar2 seyh nama aku: ROSLYN IDAYU RUSSIDAN,hehehe,, eppy gile doh..dalam hati aku kate kan, budak nie sentiasa update pasal aku la..kalau dye tak update pasal aku, macam ne dye leh tahu aku entri pasal dye kat blog aku nie kan.. ermm ade jugak peminat aku kan,, tanx coz sudi bace blog saya yang simple like fun..appreciated sangat2 huhu,, aku nak gelak pun ade.. sebab ,, aku memang tak tahu ape2..kalau tak d sebab kan owg tu.. mesti sampai sekarang nie aku tak tahu ade pompuan yang tak puas hati dengan aku kan.. tanx la kat owg tu,, mmg aku tak kenal dye pun.. tapi memang nak jumpe dye sangat pun,, (sbb ape seyh ko nak jumpe dye?nak buat ape jumpe dye ,gaduh ke?? tak takut ke?dye bwk geng ke? ape ! gaduh? ermm.. aku tak kan kotor kan tangan aku la..nak pegan dye pun,, eeeeuuu,, plzz la..aku nak jumpe dye,, nak tnye dye la ape yang dye tak puas hati dengan aku? nak kata aku mula kan problem nie, memang tak la.. sebab aku pun tahu dari owg,, makne nye dye la kan yang mula kan problem dengan aku..rite? nak takut buat ape? takut dye buat aku? try la,, dye sentuh aku , pikir aku tak leh sentuh balik?  bwk geng? huhuhu.. buat lawak la.. geng dye nak buat aku,,buat la..ape aku nak takut,, malaysia ade undang2 ma...

kul 8.. aku nak jumpe abg man,,
aku mcj abg man: abg, ayu nak story kat abg nie,ayu nak jumpe abg bole..
aku nak tnye pendapat dye,,
abg man: ape dye deq? cuba cite dengan abg.. 
aku: nie ayu ade problem ,, tapi bukan dtg dari ayu,,awek am crik psl dgb ayu, ayu tahu la ape problem dye.. ayu yang kne.... fedap la abg mcm nie.. ayu tak tahu ape2 tb2 ayu yang kena..mane bole mcm nie..
abg man: ok dtg jmpe abg kt psr mlm nie.. nie dah bgthu abg mie lom?
 aku: lom.. jgn bg thu abg mie,, ayu nk cite dgn abg jew..
abg man: ok .. dtg psr mlm.. 
sampai je pasar malam.. abg man trus tnye aku nape nie cube cite.. ape sbenar nye nie..
aku pun cerita la dgn abg man.. aku cerita dgn dye bukan ape.. dye je yang tahu ape yang belaku time g bukit mertajam.. semua2 lah.. senang cite..
aku cerita dgn dye.. tb2 air mata aku meleleh sendiri.. aku pun tak tahu nape.. aku ase sbb aku tak salah kot.. aku berani cerita dgn abg aku..
 pas tu abg mie ckp: tu la ayu tak nak cite dgn abg ,,nie cite dgn abg man je.. ayu kalau ade ape2 masalah
cerita la dgn abg..
lagi la air mata aku mleleh: ayu takut abg marah ayu.. nanti abg down kan ayu balik.. ayu tak nak mcm tu..
abg mie: takda eh.. tak kan abg nak marah ayu.. 
pas tu abg man suruh aku cerita kat umah abg mie nanti.. seronok layan anip punye pasal terus lupa  bab sedih tu.. abg mie sruh aku jumpe terus si ekin tu.. tapi aku nak jumpe mcm ni 6ber dye xde.. lau ade 6ber dye dah lame aku call ajak jumpe.. pas tu abg mie: cakap abg ade.. tapi tak sure la..tgk2 ade.. then bile aku call tak dapat..ermm. aku cakap: dah la abg.. ayu malas sebenar nye nk gaduh dgn dye.. ayu cuma nak tnye pendapat abg je.. ape patot ayu buat..dye asyik post kat fb pasal ayu.. tu nasib ayu ade owg bg thu ayu tau.. lau tak sampai bile2 pun ayu tak thu.. dye dah post buruk pasal ayu, abg egat ayu nak diam.. ayu post la balik kt fb .. pas tu ayu post kat blog ayu sekali.. ayu tahu dye akan bace nye..abg man n ang mie ade cakap pasal dak tu tapi aku ase xperlu kot aku post kat sini.. biar aku je yang tahu.. tak nak keruh kan keadaan.. ase tak penting pun semua tu.. yang penting abg2 aku dah tahu problem aku..kira nye aku tak pendam sowg2 la.. exlist abg aku bole tolong serba sikit..pas tu abg mie ajk g cc.. aku pun ikot sekali..
 pas tu abg mie ade cakap: semalam ke bile abg pun dah lupa.. am dtg bjp..
aku tnye.. dye dtg buat ape?
abg cakap: dye dtg mintk ic.. 
aku: owh.. dye sruh abg mintk kat ayu la ek? (nape dye tak mintk sendiri? nape takut? kalau jumpe aku sendiri senang sikit aku nak sound dye depan2..huhu.. kat situ je dah bole pikir.. ekin tu tak pelik ke mcm ne ic bf dye bole ade kat aku kan.. ermm.. dye tak pikir ke semua tu..cmfrom2 la am buruk kan aku depan ekin,, huhu.. nak buruk ape buruk la.. yang penting Allah tahu cerita sebenar nye..aku pun tak nak lah pegan ic dye.. dah lame aku tgu mase nak pulang kan ic dye.. tapi mase tu je yang tak bagi aku peluang nak bagi kt dye) 
masuk cc semua focus pc masing2.. abg man, abg mie, anip, abg bob, mimi n mierul pun ade.. aku dgn abg mie.. abg man sowg.. aku tunjuk kat abg mie ape yang dye post pasal aku.. coz abg mie ade fb ekin.. abg mie gelak je.. aku tak nak dye masuk cmpur.. dye pun ok jew..
abg man tanye aku :am dah tahu pasal nie? 
aku:ayu tak amik tahu.. entah la ayu tak tahu.. xnak tahu lagi pasal dye..
abg man cakap nanti : abg nak cakap dgn am..
aku:jangan abg.. biar kan je.. ayu tak nak masalah nie panjang lagi.. am mesti beking awek dye nye.. owg mcm tu tak bole nak cerita ape2 bang.. baek kita diam je.. lame2 dye senyap la.. 
abg man: ermm.. tol2.. pandai2 la nt..
lantak ko la abg.. jangan nt makin bertambah masalah ayu dah.. aku cuma nak dowg tahu je.. akhir nye dowg dah tahu.. huhu.. ok la hati aku pun lega la skit kan.. ermm..

kesimpulan nye.. ape yang aku post kat blog aku nie semua nye ade la benar belaka..aku tak suka buat cerita palsu.. dan aku nak cakap mulai sekarang ape yang pompuan tu post,, akan aku balas melalui blog aku je..aku eppy kot dgn blog aku.. walau pun xcantik mana,, tapi isi cerita aku ihklas dari hati.. tak suka auta kan cerita ,,ag 1 aku tak suka nak hina owg depan khalayak ramai.. blogger tak pe.. jarang owg nak bace..kalau tak puas hati dgn aku,, jgn bising serupa anjing.. trus ma commnt blog aku..ape susah settel masalah..nie yang ko mnyalak kat fb ko ape guna.. aku bukan bole bace 1 pun.. huhu.. tak faham aku dengan dak nie..ape2 pun ^_^

renung2 kan lah dan selamat beramal.. assalammualaikum..

pompuan babi ana amira..



    • hi you , buad apa ?
    • i bosan lol -.-''

    • yup..
    • same la..
    • u nk tgk gurl eh?
    • gurl dye pakai tudung..
    • ekin ismail
    • dp dye pakai bju pink kemeja..

  • Monday
    Ana Amira
    • boleh la comel dia . tapi u comel lagi . knpa dia tu yunx ?


    • dye jelez bile tgk pic bf dye dgn i..


  • Monday
    Ana Amira
    • uishhh , tu ja . aiyaaaa .. bodohnya . habis you buad apa kat dia ? pegi
      tumbok ja pompuan tu

        • buat pe nk tumbuk pompuan tu.. tumbuk bf dye la..
        • bodoh..
        • dh thu ade gurl yg g layan i sape suruh..

      • Ana Amirahaha knapa tumbuk bf dia ? sng tumbok dua2 .
        • knp ? dia layan u ? errr tak stia laki tuuu

        • huhu.. tol2..tak setia..
        • mcm nie..

      • Monday
        Ana Amira ok story sikit ...


            • i dgn laki tu ex gf n ex bf..
            • kite owg ex..
            • then..
            • 1 day tu kiteowg hangout ramai2/.
            • pas tu.. amik pic ..
            • sama2..
            • then i letak la dlm fb..

          • Monday
            Ana Amira
            • ouhhh , laki tu marah u ka ?

            • mula2 dye xkesah.. then 1 day tu awek dye add i.. i x acpt.. tb2 mber i mcj ckp dye kantoi dgn awek dye..
            • pas tu buka fb..

              • Monday
                Ana Amira
                • pasal gf dia . dia mara you .
                • err fuck .
                • kalau i jadi u , i sound dah pompuan tu

                • tgk laki tu antar mcj suruh pdm pic dye..
                • i xnk la..
                • dye sape nk mintk pdm pic..

              • Monday
                Ana Amira
                • texs dekat fb lahhh ?
                • laki tu yang mana ?
                • nak tengok

                • ade kt album..
                • tgk la.. i xpdm lgi..

                  • Monday
                    Ana Amira
                    • tupah tu kat mane ?
                    • yang mane you ?

                    • tupah tu kat kedah la yunk..

                  • Monday
                    Ana Amira
                    • i mane tahu .
                    • uh gambar tupah tu yg bnyk laki tu eyhh ?

                    • time tu i g dgn abg2 i..
                    • tgk yg bukit mertajam..

                  • Monday
                    Ana Amira
                    • u yang atas moto tu eyh ?
                    • tak nmpak muka dia la .

                        • i xknl pompuan tu.. aah..
                        • yg i naek motor dgn laki tu dye la..

                      • Monday
                        Ana Amira
                        • ouhh tak hndsem pon .

                        • x eh?
                        • huhu..

                      • Monday
                        Ana Amira
                        • haha . apalah u ni .

                        • i pun xnk la dgn laki tu..
                            • kalau i jadi u i dah buang dia jauh-2 .
                            • bukan hndsome pun .
                            • eyhhh you .
                            • baik cari laki lain lah .
                            • lagi bgus dari dia .
                            • trust me , u cantik . mst ramai lagi nak .
                            • takpayah nak kejar sgt dia tu .
                            • tak sehanhsome mana .
                            • *s'hndsome

                            • serius i xkejar dye..
                            • kite kwn jew u..

                          • Monday
                            Ana Amira
                            • takpayah dah nak bkawan dengn orang macam tu .
                            • tak guna laki cam dia tu .

                                • tol u.. byk yg ckp mcm tu..
                                • tq u..
                                • u pun cantik..

                              • Monday
                                Ana Amira
                                • hih tak adalah .
                                • nanti daang lah open house .
                                • rumah i .
                                • rawang .

                                • umh u kt anew?
                                • rawang..
                                • dkt dgn umh unty i..


                                  • Yesterday
                                    Ana Amira
                                    • ingt ya pesan i .
                                    • lupakan ja dia .
                                    • laki macam tu tak guna .
                                    • u cantik .
                                    • cari lagi bgus

                                        • ok u.. i dah buang pun dye dri fb i.. semak la..
                                        • sentiasa update profil i..

                                      • Yesterday
                                        Ana Amira
                                        • you block ka ?

                                        • x .. unfrenw..
                                        • jew.

                                      • Yesterday
                                        Ana Amira
                                        • ouh ..
                                        • bguslah .
                                        • padam ja semua pix dia .
                                        • bukan hndsome sgt pun yang nk rebut dia tu

                                        • xbole la.. nt dye mesti ingat i nk dgr ckp dye..
                                        • biar kan je.. lantak muka dye la..

                                          • Yesterday
                                            Ana Amira
                                            • trust me .

                                            • biar kan dye panas..
                                            • are u sure?

                                          • Yesterday
                                            Ana Amira
                                            • u abaikan dia , if dia texs u takpayah dah reply-2 bg muka .
                                            • padam semua pix dia .
                                            • u try lupakan dia .
                                            • anggap dia takpnah ada dlm hidup u .
                                            • kan sng .
                                            • dia tu mcam ex i lahh .
                                            • prangai sial je .
                                            • mganjing je pandai

                                            • ermm.. dye mmg xkan mcj i dah.. i egt nk biar kan.. biar gurl dye tgk.. jelez.. hihi.. gurl dye tu sebok je nk update fb i.. dah owg tak acpt.. dye add pakai fb bapak dye ke ape..lau tak mcne dye tahu kan.. semak tau x..

                                              • Yesterday
                                                Ana Amira
                                                • ouchhhh . yka ? hahahha sial ja pompuan tu .
                                                • you biasa tgok dia tak ?

                                                • thu x pe..

                                              • Yesterday
                                                Ana Amira
                                                • bajet

                                                • x pnh..
                                                • mmg bajet..

                                              • Yesterday
                                                Ana Amira
                                                • laki tu tak ade cite ape2 pasal die ?
                                                • i add pompuan tu
                                                • tak app pon .

                                                    • nt dye app la..
                                                    • lau dye app u ckp i k.
                                                    • ade..
                                                    • crita..

                                                  • Yesterday
                                                    Ana Amira
                                                    • crita apa ?

                                                    • tapi i mls nk dgr cgt la.. nt ckp i jelez lak kan..

                                                      • Yesterday
                                                        Ana Amira
                                                        • lol tkpa .
                                                        • kita due je kan .
                                                        • secret jala .
                                                        • jum kutok dia .
                                                        • i nak add dia then nak post wall kat dia .
                                                        • bajet gila kau .

                                                        • cite psl awek dye tu , b4 cpl dgn dye..awek tu mcm liar sikit..

                                                      • Yesterday
                                                        Ana Amira
                                                        • hihi .
                                                        • padam muka
                                                        • ouh biasalah liar .
                                                        • i pon .

                                                            • i dunt cre la.. awek ko nk liar ke ape kan.. jgn libat kan i dah la.. tgk2 jd gini..
                                                            • ermm..

                                                          • Tuesday
                                                            Ana Amira
                                                            • sosial sntrd lah

                                                            • i pun..

                                                          • Tuesday
                                                            Ana Amira
                                                            • tu lah i cakap .

                                                            • kite sosial cara kite la kna..

                                                              • Tuesday
                                                                Ana Amira
                                                                • dr pade u skit hati , nanti kna marah lagi baik u buang apa yang ada kat u pasal dia .

                                                                • mybe gurl tu sosial cre laen kot..

                                                              • Tuesday
                                                                Ana Amira
                                                                • hiii . myb lah , tp i pun terok jugak okay ,
                                                                • free sex apa suma .

                                                                • laki tu x mrh i.. dye cuma mintk i delete pic dye jew..

                                                                  • Tuesday
                                                                    Ana Amira
                                                                    • minum lah apa lah .
                                                                    • tp i enjoy .
                                                                    • so u dlete ja .
                                                                    • sng tutup cerita
                                                                    • takda sapa sakit hati dah .
                                                                    • u pon happy

                                                                    • erm tol2..
                                                                    • yg penting eppy.. tp i xfree sex.. x minum..

                                                                  • Tuesday
                                                                    Ana Amira
                                                                    • ouh biasalah tu .
                                                                    • if free dtg lah lpk KL .
                                                                    • boleh hanout skli .
                                                                    • tapi i sty rumah dengan parent

                                                                    • owh.. ok.. nt lau i nk balik jb.. insyaallah lau sempat i singgh k..

                                                                      • Tuesday
                                                                        Ana Amira
                                                                        • okay dear .

                                                                        • give me ur adress plz..

                                                                      • Tuesday
                                                                        Ana Amira
                                                                        • serabut kpla ja pk .
                                                                          nnt i texs u okay ,
                                                                          if nak dtg . u dtg rawang ka s.buloh ?
                                                                          rawang i jarang duk ctuu .
                                                                          rumh mak tiri i .
                                                                          i slalu ada kat s.buloh .
                                                                          u tahu skolah bandar baru s.buloh ?

                                                                      • Tuesday
                                                                        Ana Amira
                                                                        • if dah smpai skolah tu depan tu ada shell and jejantas . u teros . ad kem kat ctu . then depan skit ada econsave . ruma i dkat ja dengn econsave

                                                                            • i x thu mybe my dad thu.. my dad keje sg buluh..

                                                                          • Tuesday
                                                                            Ana Amira
                                                                            • ouh bgus lah . eyh you pix tuu comel . i suka

                                                                            • u i nk tnye?

                                                                          • Tuesday
                                                                            Ana Amira
                                                                            • ye knpe ??

                                                                            • u nie laki ke pompuan?

                                                                              • Tuesday
                                                                                Ana Amira
                                                                                • aik knpe u cakap macam tu .
                                                                                • i pompuan lah .
                                                                                • why ?

                                                                                • sbb.. jrg ade gurl im dgn i.. kecuali my bff..

                                                                              • Tuesday
                                                                                Ana Amira
                                                                                • ouchhh .
                                                                                • hahahhaa
                                                                                • apalah u ni .
                                                                                • okay skrg u cari lah kawan untuk i .
                                                                                • i bosan meyhhh ,
                                                                                • nak hang pun tk thu nk pegi mane .
                                                                                • u dia dah app i :)
                                                                                • wait ya .
                                                                                • i nk tgok

                                                                                    • ye ke..
                                                                                    • u kwn dgn i je la.. hahha..
                                                                                    • tgk2..

                                                                                  • Tuesday
                                                                                    Ana Amira
                                                                                    • yes .
                                                                                    • jap

                                                                                    • cun x?

                                                                                  • Tuesday
                                                                                    Ana Amira
                                                                                    • status dia .
                                                                                    • u cun lagi okay .
                                                                                    • pakai jubah .
                                                                                    • mak aiiii .
                                                                                    • sopan .
                                                                                    • macam hot ja dia ni .
                                                                                    • i komen status dia .
                                                                                    • pasal pompuan gatal .
                                                                                    • hahahha

                                                                                      • Tuesday
                                                                                        Ana Amira
                                                                                        • fuck lah kan , boleh tak kalau takda orang yang suka kacau relation orang ? ni tak sebok ja mnggedik . puiiii ! p mampoih lah ^.-
                                                                                        • i coment .

                                                                                        • sial nye.. dye mesti ckp i kan.. fuking la dye..

                                                                                          • Tuesday
                                                                                            Ana Amira
                                                                                            • i cakap .

                                                                                            • u ckp ape?

                                                                                          • Tuesday
                                                                                            Ana Amira
                                                                                            • kalau u tak acau relation orang mst orang tak kacau you . lagi pun yu bukan cntik mana .
                                                                                            • then dia reply .
                                                                                            • so ? nak katalah aku ni yg suka kacau relation orang .
                                                                                            • then i reply .
                                                                                            • hahahha terasa amik

                                                                                            • haha.. u r new bff la..

                                                                                              • Tuesday
                                                                                                Ana Amira
                                                                                                • err minah ni .
                                                                                                • cam sial kan .
                                                                                                • yeahh :D

                                                                                                • tol2..
                                                                                                • sial3..

                                                                                              • Tuesday
                                                                                                Ana Amira
                                                                                                • pakai ja tudong .

                                                                                                • hihi...

                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                    • eyh baik u lupakan jala laki tu .
                                                                                                    • macam apa lagi i tgok .
                                                                                                    • tapi pompuan tu agak hot kot .

                                                                                                    • nape xckp jgn nk slh kan owg lau bf ko tu yg mgatal..

                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                    • yang m'like dia pun ramai .
                                                                                                    • jap i copy ayt you ant coment dia
                                                                                                    • *and

                                                                                                    • ok..

                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                        • dah
                                                                                                        • i baca status dia semua sial ja .
                                                                                                        • fuck dia ni .
                                                                                                        • i maki habis-2 lahhh

                                                                                                        • haha.. copy la semua u n dye nye cmnt..

                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                        • dia tak reply pon .
                                                                                                        • hahhaa .
                                                                                                        • takut siotttt /
                                                                                                        • u add la dia .
                                                                                                        • jum fuck dia jum .

                                                                                                        • xnk la.. dye thu i nie exgurl bf dye. ari tu kan dye dah add i.. tp i xapp..

                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                            • lol .
                                                                                                            • ptut lah .
                                                                                                            • tkpa-2 .
                                                                                                            • i boleh tlong you .
                                                                                                            • i teringin nk pgi kedh .
                                                                                                            • tp tkde mmbe orang sane .

                                                                                                            • huhu.. xbest pun u..
                                                                                                            • i lg nk balik jb..

                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                            • lol .
                                                                                                            • knp .
                                                                                                            • nt i pegi sana bolehh lpk dngn u
                                                                                                            • kan .

                                                                                                            • bole aje..
                                                                                                            • lepak umah i pun ok gak..

                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                • ouh tak ape lahhh , ingt nk cita pasal pompuan tu kat u . fb pulak gila .

                                                                                                                • cite ah.. i tak thu nk guna fb sape nk add dye..

                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                • ouh i im ngn dia , dia cakap sapa tak marah tgok pompuan gdik dgn bf dia . blog pasal kiss2 lah . nmpak sgt gedik

                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                • dengn boyf dia
                                                                                                                • then i ckp myb boy u yang gedik dengn dia kot . hahhahah . pastu dia mara-2

                                                                                                                    • dye ckp pew?
                                                                                                                    • boy dye kot yg kiss i.. u ckp dgn dye.. sruh dye baca blog i tol2.. sape yg kiss sape.. ade otak sruh dye pikir..

                                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                    • die bace blog u . ntah i dia . u kiss laki tu . eeee tolong lahh . hahaha , apalah . cium mulot lah ni . free sex lah tu syg

                                                                                                                    • x cium mulut la gurl..
                                                                                                                    • dye just kiss pipi i je..
                                                                                                                    • u cuba cbe blog i..
                                                                                                                    • tol2..
                                                                                                                    • then fhm tol2..

                                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                    • ouh , jap . blog u lawa . pasal laki tu yang mane

                                                                                                                        • bodoh la pompuan tu..
                                                                                                                        • u bace yg ehem2..
                                                                                                                        • nad ats2dye.. then u ckp kt pompuan tu sruh dye bace balik blog i..

                                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                        • hahahha
                                                                                                                        • klakar lahhh .
                                                                                                                        • tak hndsome pun .

                                                                                                                        • ape yg kelakah?

                                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                        • macam mana u all boleh kejar dia ?

                                                                                                                        • ermm jgn gelak.. i tgth serius nie..

                                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                            • okay2 .
                                                                                                                            • tp pompuan tu macam baik2 ja .
                                                                                                                            • cakap pun tak bpe sgt aa bg i .
                                                                                                                            • u try im ngn dia

                                                                                                                            • pompuan tu baik ,, i just xcuka bf dye je..
                                                                                                                            • bf dye punye psl .. i yg kne ape hal..
                                                                                                                            • pompuan tu pun bodoh.. nk ckp xpkai otak..
                                                                                                                            • lau bf dye x degix x jd kot..
                                                                                                                            • gedix..

                                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                            • ouh skrg dah paham . blog biasalh . baik update pasal mak ayah sndiri lagi bgus . aiya korang nihhh . pning

                                                                                                                                • update simple je kot.. semak doh pompuan tu.. i ase dye tu xreti bace la..
                                                                                                                                • bodoh tahap 14..
                                                                                                                                • gile ape nk rampas bf owg..
                                                                                                                                • lau pandai sgt jge bf tu xde la bf dye matal dgn owg laen,.

                                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                                • betol-2 setuju sngt . apasal lah u ni pun g buad cite pasal laki tuu ? aiyaaa . tak special mane pun .

                                                                                                                                • ex kan.. i just nk buat in my memori jew..
                                                                                                                                • ermm..[pompuan tu on9 lg?

                                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                                • takpayah la . laki macam tu campak jauh-2 jer . enjoy agi best .dah of kot
                                                                                                                                • u try ikot cara ni . u lpakan semua pasal jntn tuuu . padam apa yang ada pasal u dengn dia . habis cerita .

                                                                                                                                    • 22 buat semak siak.. bf dye cite ape kt dye pun tak tahu.. yg dye pulak g caya 100%.. lau i tol mgedix dgn bf dye.. cape crik sape..

                                                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                                    • u age brapa ? i 20 .

                                                                                                                                    • 19..
                                                                                                                                    • u tua dri sthun je..
                                                                                                                                    • tue..

                                                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                                    • pggl i sis jalah ok
                                                                                                                                    • i pggl u adik

                                                                                                                                    • ok sis..
                                                                                                                                    • i mcm nk jumpe lah pompuan tu..

                                                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                        • jumpe ?

                                                                                                                                        • i mcm nk ckp dgn dye.. yg i bukan like mcm dye sangka kan.. tapi lau jmp.. takut i debit je dye..
                                                                                                                                        • geram punye psl kan..

                                                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                        • ouh , pasal laki . eyh takpayah lah . kalau kat KL ni gaduh pasal laki kan dek orang dah fuckkk . sohai je kan . skrg adik ekot je ckp sis . lupa kan dia . apa yang ada kat adik pasal dia semua padm . kan sng

                                                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                        • ouh , pasal laki . eyh takpayah lah . kalau kat KL ni gaduh pasal laki kan dek orang dah fuckkk . sohai je kan . skrg adik ekot je ckp sis . lupa kan dia . apa yang ada kat adik pasal dia semua padm . kan sng

                                                                                                                                        • ok.. mmg la..kt jb pun owg fuck je.. tapi xpenah lg gaduh psl laki.. tapi pompuan tu like setan lah.. bace cite xabis jd gitu la..

                                                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                                            • m tkpaham lah .
                                                                                                                                            • senang ikot je cakap sis .

                                                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                                            • lupakan dia .
                                                                                                                                            • cari lah orang lagi baik dr dia .
                                                                                                                                            • padm pix adik dengn dia .
                                                                                                                                            • semua pasal dia .
                                                                                                                                            • okay .
                                                                                                                                            • confirm selesai .

                                                                                                                                            • ok..
                                                                                                                                            • sis..

                                                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                                            • good syggg , ok pegi buad dulu


                                                                                                                                                • la.. kena buat la nie..
                                                                                                                                                • ermm.. biar kan xleh ke?

                                                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                                                • yelahhhh dik ,

                                                                                                                                                • bia pompuan tu makin jeles..

                                                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                                                • cakap nak lupekan die .
                                                                                                                                                • nanti lagi tmbh mluat ,
                                                                                                                                                • biar je jantan sial tu ,

                                                                                                                                                • xpdm pic dye pun dah bole lupe kan dye..

                                                                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                                                    • ikot adik lah .

                                                                                                                                                    • cuma nk pompuan tu fhm laki dye mcm ne perangai..

                                                                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                                                    • semak
                                                                                                                                                    • lagi elok buad tak tahu je dekat laki tu
                                                                                                                                                    • pompuan tu sis sttle kan ok .
                                                                                                                                                    • now padan apa yng ada apasal dia dekat adik
                                                                                                                                                    • *padam

                                                                                                                                                    • sis.. biar kan je.. nt dye pikir kite mgalah dgn dye..
                                                                                                                                                    • laki tu xpenting pun..
                                                                                                                                                    • campak laut pun ikan xnk..

                                                                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                                        • lagi nmpak yang adik ni tgedik nak kan laki tu .
                                                                                                                                                        • lagi lah orang kate ape .
                                                                                                                                                        • ikot je cakap sis .
                                                                                                                                                        • lagi pun tak hot mane pun laki tu

                                                                                                                                                        • bukan mcm tu.. erm ok lah..

                                                                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                                        • ye kan adik betol tak sis cakap . tak gune nak simpan semua pasal dia . sis pun penah alami jugak bnda tu . adik tak kalah okay . adik block pompuan tu and bf dia . tukar num apa semua . sng sttle . dah padam ?

                                                                                                                                                            • 132456789

                                                                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                                                            • papahal sis teks . padam cepat semua pasal dia

                                                                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                                                            • ok sis tggu . dah siap texs k

                                                                                                                                                            • ok. dah..

                                                                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                                                                • semue dah ? cepatnye adikkk


                                                                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                                                                • de je lagi . blog pasal dia . padam lah . buad sakit mate tgok .

                                                                                                                                                                • blog tu biar kan je la.. nt nk update lain pulak..

                                                                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                                                                • padam je adik . nt dah buang semua sttle . takpayah sebok cite pasal die

                                                                                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                                                                    • okay dear sayang . dah padam texs ok . sis waitt .

                                                                                                                                                                    • nape sruh pdm semua ha.. mcm pakt dgn ekin tu jew..ermm..
                                                                                                                                                                    • ape2 je lah..

                                                                                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                                                                    • no lah . kejap sis terangkan .

                                                                                                                                                                    • sis mcm beria2 nk sruh pdm..
                                                                                                                                                                    • pelik la..

                                                                                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                                                        • cube adik rase bile adik jadi ekin tu ?
                                                                                                                                                                        • maksud sis , sis taknak korang gaduh . sis kesan jugak tngok pompuan tu .

                                                                                                                                                                        • xnk rase.. dye pun kena ase bile dye jd kite.. pas tu dye dgn xfhm cerita.. main hembus je..

                                                                                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                                                        • huh apa-2 jelah adik . sis ikot je

                                                                                                                                                                        • nk sound owg..

                                                                                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                                                                            • okay tadi die cakap kar sis , die sdih sgt bile ade pompuan dgn bf die . so . ayt dia tu macam hampe giler-2 .
                                                                                                                                                                            • adikk mara sis ?
                                                                                                                                                                            • try lah adk kat tmpat ekin tu then orng kiss bf adik lah apa lah . kan .

                                                                                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                                                                            • adikkk marah sis ?

                                                                                                                                                                            • sis pun xfhm jgk kan.. patot nye dye slh kan la bf dye.. ane leh slh kn owg.. mmg la.. masalh nie bukan dtg dri kite.. kite dah msuk kan pic tu dah lame kot.. bf dye pun xckp ape.. lau bf dye xnk kantoi.. bf dye ckp la dgn kite.. jgn letak pic nie.. nt kantoi.. ok kite xletak.. nie dye on je.. kiss.. betol kan ok.. bf dye yg mula kiss kite.. bukan kite yg kiss bf dye.. punca nye skrg dri sape? pikir elok2.. benda bole settel.. pompuan tu yg bikin panas.. owg tnye la dulu.. kite nie sape dgn bf dye.. jgn main ikot sedap ank tekak dye je nk kata owg.. ermm..budak baru nk naek.. mcm itu la..

                                                                                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                                                                                • dah lah adik lupa kan . texs bf dia ngn adik ada lagi ? dekat fb ?

                                                                                                                                                                                • ade ke?
                                                                                                                                                                                • xde kot..
                                                                                                                                                                                • ane eh?

                                                                                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                                                                                • haha apelah adik ni . tak texs dah dengn dia . ermm bguslah

                                                                                                                                                                                • mane ade.. xde mse kot nk text dye..

                                                                                                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                                                                                    • jum nak of dah . esok keje . nanti onl walling oke adik :) kbabai . tc tau . pergi tido . muach !

                                                                                                                                                                                    • ok.. sis pun same.. tcre.. nite..
                                                                                                                                                                                    • :*

                                                                                                                                                                                  • 4 hours ago
                                                                                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                                                                                    • adik . status dia pasal adik jugak , hihi . klakar . nak baca tak ?

                                                                                                                                                                                    • nk ape?

                                                                                                                                                                                  • 4 hours ago
                                                                                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                                                                                    • baca status dia

                                                                                                                                                                                      • 4 hours ago
                                                                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                                                                        • baca status dia

                                                                                                                                                                                        • ayu anew ade add dye..

                                                                                                                                                                                      • 4 hours ago
                                                                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                                                                        • jap nak copy

                                                                                                                                                                                      • 4 hours ago
                                                                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                                                                        • blog yang d'reka has untuk aku :D http://roslyn-idayu.blogspot.com/terbaik ! story pasai aku , konon nya aku bodoh tak rety baca . eee fuck ! hang tu silap dengaq okay bodoh ! pompuan bodoh la sangat nak kata kat aku . macam pandai sangat ka hang ? errrr FUCK !

                                                                                                                                                                                          • 4 hours ago
                                                                                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                                                                                            • tanam tanam ubi , tak perlu di baja . orang berbudi kita berbahasa . semarakkan hari kita . kita nyanyi ramai-2 . upin ipin :D dengaq tu AYU , upin ipin pun tak macam hang . eish sakai !@#$%^&*

                                                                                                                                                                                            • ermm.. dah tgk dah.. xtahu la sis manusia kan.. suka iri hati.. ape patot saya buat sis..

                                                                                                                                                                                          • 15 minutes ago
                                                                                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                                                                                            • tadi im ngan dia , dia cakap slagi adk tak stop cita pasai dia ngn bf dy slagi tu lah dia takkan diam . semua bgantung kat adik now . hum :)


                                                                                                                                                                                              about a minute ago
                                                                                                                                                                                              Roslyn Idayu Russidan
                                                                                                                                                                                              • ha? sape yg mula kan dulu nie.. ayu ke? tak kot.. dye kot yg mula kan smue nie.. dye yg tak puas hti dgn ayu..bukan ayu x puas hati dyee..patot nye dye yg stop kan semua nie.. not me.. kalau sis tak bg thu ayu , yg dye post kt wall dye psl ayu.. mybe ayu tak kan post kat blog pasal dye.. sejak ayu tahu semua nie.. ayu tak penah nak update psl dye.. semua sis yg cakap.. 1 je ayu bole ckp.. cuba sis pikir.. owg punye barang kite bole amik ke?? kite bole mrh dye x lau dye nak simpan sesuatu dalam almari dye? tak bole kan.. almari dye suka hati dye la.. nk simpan ape kan.. ape hak dye nak mintk kite buang semua tu.. same jgk dgn ayu punye blog.. blog ayu kan.. suka hati ayu la nak tulis ape kat blog ayu tu.. lagi pun blog ayu tak ggu owg kot.. yg dye terasa lebih tu pe hal.. dye yg frst wall kat fb dye pasal ayu.. nape ayu yg kne stop kan smue nie.. ayu cuba cerita kat uncle ayu kan .. dye cakap pasal fb pun owg bole saman mnyaman tau.. sbb malu kan owg tak tentu pasal.. cara dye.. copy post yg dye kata kat kite..copy sekali dgn date n time dye..pas tu bole buat saman ats saman malu.. uncle ayu bole buat kalau dye makin mlampau.. bukan ayu mula kan problem nie.. dye..ayu cuma takut dye tak mampu nak byr kot..pasal bf pun nak bising owg laen kawin cerai sbb pompuan xde bising pun.. tunang then putus tak de pun bising kat fb.. nie pasal bf skema tu pun nak bising mcm anjing.. ayu cool je.. dye yg adventre lebih.. tak de class langsung nak gaduh dgn minah mcm tu.. ermm.. lawak tol la..
                                                                                                                                                                                                 sape yang yang carik masalh dgn dye nie? kenape ayu pulak yang kne stop kan semua nie?jsejak ayu tahu yang dye tak puas haty dgn ayu ,, ayu xpenah amik tahu la pasal dye.. nk update ape yang dye tulis kat ayu pun x la,,ermm dye yang carik ayu bukan ayu seyh carik dye.. so kenapa dye cakap mcm tu lak?sape yang mula kan dye la  kena stop kan semua nie..ayu tak mula kan.. ayu update pun sbb ayu nak tgk dye nak bace tak blog ayu..n last dye bace blog ayu jgk.. n dye yang panas .. ayu ok je.. ayu tak penah ggu owg kot.. so fikir sendiri la..

                                                                                                                                                                                              maf la ayu buat semua nie.. ayu buat semua nie coz ayu ase sis mcm berpakat dgn ekin tu kira nye sis nie jdi owg tgh.. ayu ase jew.. tol tak betol ayu tak tahu la..ermm..hope sis nak tlg kiteowg dgn niat baek.. ayu cuma xnak libat kan owg ketiga.. tapi ayu tgk sis makin beria2 .. maf la ayu ckp nie.. tapi itu kenyataan nye.. mulai skrg ayu tak nak tahu lg pasal ekin post ape kat wall dye.. lau ayu tahu .. nt ayu jd marah.. lau dah marah ayu jadi nak jumpe pompuan tu.. sbb ayu pelik .. ayu xkcau dye.. nape dye kacau ayu.. ermm.. jd lebih baek sis stop bg infomation psl dye kat ayu k.. ayu hargai ape yang sis buat.. tapi abg ayu cakap nie bukan cre tok sttel.. cre sttel ,, dgn jumpe si ekin tu.. tnye dye sendiri ape yang tak puas lagi..

Followers