Sunday, 9 October 2011

pelik + pelik + pleik

tiba2 aq dapat cnmt..
jgn sampai dye hilang sabar then sruh aq jge2..
egt aq adeq2..dye egt aq subahat dgn ana amira sundal tu https://www.facebook.com/profile.php?id=100001889427491, cantik sikit bai.. aq knl babi tu pun tidak.. yg dye leh nak slh kan aq lak.. ape egt dye sowg je bole hilang sabar.. aq nie x leh hilang sabar la.. madah aq kne je.. panas la nie..aq x kacau owg pun ,,ape nye manusia la..jgn nak cakap ikot sedap mulut je bai.. aq pun buang babi tu dri frenw,,yg dye sedap je ckp aq buat2 x knl babi tu.. lau aq simpan babi tu lame lg dlm fb aq.. entah2 smpai skrg  pun betina ekin tu dok myalak serupa anjing..ko myalak kt owg laen xpe dok.. jgn ko mnyalak kt status sebut nama aq pulak tu, tu yg panas tu doh..xabis2 nk bg owg pening pala dgn perangai ko..

dye cakap aq nk jd baek konon..nasib baek tuhan tunjuk kan perangai sebenar aku mcne..nasib baek aku buat blog psl ana amira nye comnt tu,,lau tidak dye tak thu la yg aku kutuk dye belakang2 kan,,then ade owg bg thu dye yg ana amira tu dok maki kwn dye..dye pun heran cmne ana amira bole thu yg dye rapat dgn kwn dye tu..sedangkan dye dah block dah ana amira tu..part paling best..lg 1 dye kata dye dgn betina ekin tu dah xde pape lg.. 


qw" haha..


https://www.facebook.com/profile.php?id=100001889427491
nie sundal sial..
ko nk ape lg babi..
owg dah buang ko dri frenw..
owg dah block ko..
lg ko nk kacau owg kan.. pas tu aq yg kne.. mmg sial bodoh ko.. dah la pkai dp owg laen.. asl mke ko mcm anjing pe?

 ·  ·  · 49 minutes ago

No comments:

Post a Comment

Followers