Wednesday, 21 September 2011

pompuan babi ana amira..



    • hi you , buad apa ?
    • i bosan lol -.-''

    • yup..
    • same la..
    • u nk tgk gurl eh?
    • gurl dye pakai tudung..
    • ekin ismail
    • dp dye pakai bju pink kemeja..

  • Monday
    Ana Amira
    • boleh la comel dia . tapi u comel lagi . knpa dia tu yunx ?


    • dye jelez bile tgk pic bf dye dgn i..


  • Monday
    Ana Amira
    • uishhh , tu ja . aiyaaaa .. bodohnya . habis you buad apa kat dia ? pegi
      tumbok ja pompuan tu

        • buat pe nk tumbuk pompuan tu.. tumbuk bf dye la..
        • bodoh..
        • dh thu ade gurl yg g layan i sape suruh..

      • Ana Amirahaha knapa tumbuk bf dia ? sng tumbok dua2 .
        • knp ? dia layan u ? errr tak stia laki tuuu

        • huhu.. tol2..tak setia..
        • mcm nie..

      • Monday
        Ana Amira ok story sikit ...


            • i dgn laki tu ex gf n ex bf..
            • kite owg ex..
            • then..
            • 1 day tu kiteowg hangout ramai2/.
            • pas tu.. amik pic ..
            • sama2..
            • then i letak la dlm fb..

          • Monday
            Ana Amira
            • ouhhh , laki tu marah u ka ?

            • mula2 dye xkesah.. then 1 day tu awek dye add i.. i x acpt.. tb2 mber i mcj ckp dye kantoi dgn awek dye..
            • pas tu buka fb..

              • Monday
                Ana Amira
                • pasal gf dia . dia mara you .
                • err fuck .
                • kalau i jadi u , i sound dah pompuan tu

                • tgk laki tu antar mcj suruh pdm pic dye..
                • i xnk la..
                • dye sape nk mintk pdm pic..

              • Monday
                Ana Amira
                • texs dekat fb lahhh ?
                • laki tu yang mana ?
                • nak tengok

                • ade kt album..
                • tgk la.. i xpdm lgi..

                  • Monday
                    Ana Amira
                    • tupah tu kat mane ?
                    • yang mane you ?

                    • tupah tu kat kedah la yunk..

                  • Monday
                    Ana Amira
                    • i mane tahu .
                    • uh gambar tupah tu yg bnyk laki tu eyhh ?

                    • time tu i g dgn abg2 i..
                    • tgk yg bukit mertajam..

                  • Monday
                    Ana Amira
                    • u yang atas moto tu eyh ?
                    • tak nmpak muka dia la .

                        • i xknl pompuan tu.. aah..
                        • yg i naek motor dgn laki tu dye la..

                      • Monday
                        Ana Amira
                        • ouhh tak hndsem pon .

                        • x eh?
                        • huhu..

                      • Monday
                        Ana Amira
                        • haha . apalah u ni .

                        • i pun xnk la dgn laki tu..
                            • kalau i jadi u i dah buang dia jauh-2 .
                            • bukan hndsome pun .
                            • eyhhh you .
                            • baik cari laki lain lah .
                            • lagi bgus dari dia .
                            • trust me , u cantik . mst ramai lagi nak .
                            • takpayah nak kejar sgt dia tu .
                            • tak sehanhsome mana .
                            • *s'hndsome

                            • serius i xkejar dye..
                            • kite kwn jew u..

                          • Monday
                            Ana Amira
                            • takpayah dah nak bkawan dengn orang macam tu .
                            • tak guna laki cam dia tu .

                                • tol u.. byk yg ckp mcm tu..
                                • tq u..
                                • u pun cantik..

                              • Monday
                                Ana Amira
                                • hih tak adalah .
                                • nanti daang lah open house .
                                • rumah i .
                                • rawang .

                                • umh u kt anew?
                                • rawang..
                                • dkt dgn umh unty i..


                                  • Yesterday
                                    Ana Amira
                                    • ingt ya pesan i .
                                    • lupakan ja dia .
                                    • laki macam tu tak guna .
                                    • u cantik .
                                    • cari lagi bgus

                                        • ok u.. i dah buang pun dye dri fb i.. semak la..
                                        • sentiasa update profil i..

                                      • Yesterday
                                        Ana Amira
                                        • you block ka ?

                                        • x .. unfrenw..
                                        • jew.

                                      • Yesterday
                                        Ana Amira
                                        • ouh ..
                                        • bguslah .
                                        • padam ja semua pix dia .
                                        • bukan hndsome sgt pun yang nk rebut dia tu

                                        • xbole la.. nt dye mesti ingat i nk dgr ckp dye..
                                        • biar kan je.. lantak muka dye la..

                                          • Yesterday
                                            Ana Amira
                                            • trust me .

                                            • biar kan dye panas..
                                            • are u sure?

                                          • Yesterday
                                            Ana Amira
                                            • u abaikan dia , if dia texs u takpayah dah reply-2 bg muka .
                                            • padam semua pix dia .
                                            • u try lupakan dia .
                                            • anggap dia takpnah ada dlm hidup u .
                                            • kan sng .
                                            • dia tu mcam ex i lahh .
                                            • prangai sial je .
                                            • mganjing je pandai

                                            • ermm.. dye mmg xkan mcj i dah.. i egt nk biar kan.. biar gurl dye tgk.. jelez.. hihi.. gurl dye tu sebok je nk update fb i.. dah owg tak acpt.. dye add pakai fb bapak dye ke ape..lau tak mcne dye tahu kan.. semak tau x..

                                              • Yesterday
                                                Ana Amira
                                                • ouchhhh . yka ? hahahha sial ja pompuan tu .
                                                • you biasa tgok dia tak ?

                                                • thu x pe..

                                              • Yesterday
                                                Ana Amira
                                                • bajet

                                                • x pnh..
                                                • mmg bajet..

                                              • Yesterday
                                                Ana Amira
                                                • laki tu tak ade cite ape2 pasal die ?
                                                • i add pompuan tu
                                                • tak app pon .

                                                    • nt dye app la..
                                                    • lau dye app u ckp i k.
                                                    • ade..
                                                    • crita..

                                                  • Yesterday
                                                    Ana Amira
                                                    • crita apa ?

                                                    • tapi i mls nk dgr cgt la.. nt ckp i jelez lak kan..

                                                      • Yesterday
                                                        Ana Amira
                                                        • lol tkpa .
                                                        • kita due je kan .
                                                        • secret jala .
                                                        • jum kutok dia .
                                                        • i nak add dia then nak post wall kat dia .
                                                        • bajet gila kau .

                                                        • cite psl awek dye tu , b4 cpl dgn dye..awek tu mcm liar sikit..

                                                      • Yesterday
                                                        Ana Amira
                                                        • hihi .
                                                        • padam muka
                                                        • ouh biasalah liar .
                                                        • i pon .

                                                            • i dunt cre la.. awek ko nk liar ke ape kan.. jgn libat kan i dah la.. tgk2 jd gini..
                                                            • ermm..

                                                          • Tuesday
                                                            Ana Amira
                                                            • sosial sntrd lah

                                                            • i pun..

                                                          • Tuesday
                                                            Ana Amira
                                                            • tu lah i cakap .

                                                            • kite sosial cara kite la kna..

                                                              • Tuesday
                                                                Ana Amira
                                                                • dr pade u skit hati , nanti kna marah lagi baik u buang apa yang ada kat u pasal dia .

                                                                • mybe gurl tu sosial cre laen kot..

                                                              • Tuesday
                                                                Ana Amira
                                                                • hiii . myb lah , tp i pun terok jugak okay ,
                                                                • free sex apa suma .

                                                                • laki tu x mrh i.. dye cuma mintk i delete pic dye jew..

                                                                  • Tuesday
                                                                    Ana Amira
                                                                    • minum lah apa lah .
                                                                    • tp i enjoy .
                                                                    • so u dlete ja .
                                                                    • sng tutup cerita
                                                                    • takda sapa sakit hati dah .
                                                                    • u pon happy

                                                                    • erm tol2..
                                                                    • yg penting eppy.. tp i xfree sex.. x minum..

                                                                  • Tuesday
                                                                    Ana Amira
                                                                    • ouh biasalah tu .
                                                                    • if free dtg lah lpk KL .
                                                                    • boleh hanout skli .
                                                                    • tapi i sty rumah dengan parent

                                                                    • owh.. ok.. nt lau i nk balik jb.. insyaallah lau sempat i singgh k..

                                                                      • Tuesday
                                                                        Ana Amira
                                                                        • okay dear .

                                                                        • give me ur adress plz..

                                                                      • Tuesday
                                                                        Ana Amira
                                                                        • serabut kpla ja pk .
                                                                          nnt i texs u okay ,
                                                                          if nak dtg . u dtg rawang ka s.buloh ?
                                                                          rawang i jarang duk ctuu .
                                                                          rumh mak tiri i .
                                                                          i slalu ada kat s.buloh .
                                                                          u tahu skolah bandar baru s.buloh ?

                                                                      • Tuesday
                                                                        Ana Amira
                                                                        • if dah smpai skolah tu depan tu ada shell and jejantas . u teros . ad kem kat ctu . then depan skit ada econsave . ruma i dkat ja dengn econsave

                                                                            • i x thu mybe my dad thu.. my dad keje sg buluh..

                                                                          • Tuesday
                                                                            Ana Amira
                                                                            • ouh bgus lah . eyh you pix tuu comel . i suka

                                                                            • u i nk tnye?

                                                                          • Tuesday
                                                                            Ana Amira
                                                                            • ye knpe ??

                                                                            • u nie laki ke pompuan?

                                                                              • Tuesday
                                                                                Ana Amira
                                                                                • aik knpe u cakap macam tu .
                                                                                • i pompuan lah .
                                                                                • why ?

                                                                                • sbb.. jrg ade gurl im dgn i.. kecuali my bff..

                                                                              • Tuesday
                                                                                Ana Amira
                                                                                • ouchhh .
                                                                                • hahahhaa
                                                                                • apalah u ni .
                                                                                • okay skrg u cari lah kawan untuk i .
                                                                                • i bosan meyhhh ,
                                                                                • nak hang pun tk thu nk pegi mane .
                                                                                • u dia dah app i :)
                                                                                • wait ya .
                                                                                • i nk tgok

                                                                                    • ye ke..
                                                                                    • u kwn dgn i je la.. hahha..
                                                                                    • tgk2..

                                                                                  • Tuesday
                                                                                    Ana Amira
                                                                                    • yes .
                                                                                    • jap

                                                                                    • cun x?

                                                                                  • Tuesday
                                                                                    Ana Amira
                                                                                    • status dia .
                                                                                    • u cun lagi okay .
                                                                                    • pakai jubah .
                                                                                    • mak aiiii .
                                                                                    • sopan .
                                                                                    • macam hot ja dia ni .
                                                                                    • i komen status dia .
                                                                                    • pasal pompuan gatal .
                                                                                    • hahahha

                                                                                      • Tuesday
                                                                                        Ana Amira
                                                                                        • fuck lah kan , boleh tak kalau takda orang yang suka kacau relation orang ? ni tak sebok ja mnggedik . puiiii ! p mampoih lah ^.-
                                                                                        • i coment .

                                                                                        • sial nye.. dye mesti ckp i kan.. fuking la dye..

                                                                                          • Tuesday
                                                                                            Ana Amira
                                                                                            • i cakap .

                                                                                            • u ckp ape?

                                                                                          • Tuesday
                                                                                            Ana Amira
                                                                                            • kalau u tak acau relation orang mst orang tak kacau you . lagi pun yu bukan cntik mana .
                                                                                            • then dia reply .
                                                                                            • so ? nak katalah aku ni yg suka kacau relation orang .
                                                                                            • then i reply .
                                                                                            • hahahha terasa amik

                                                                                            • haha.. u r new bff la..

                                                                                              • Tuesday
                                                                                                Ana Amira
                                                                                                • err minah ni .
                                                                                                • cam sial kan .
                                                                                                • yeahh :D

                                                                                                • tol2..
                                                                                                • sial3..

                                                                                              • Tuesday
                                                                                                Ana Amira
                                                                                                • pakai ja tudong .

                                                                                                • hihi...

                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                    • eyh baik u lupakan jala laki tu .
                                                                                                    • macam apa lagi i tgok .
                                                                                                    • tapi pompuan tu agak hot kot .

                                                                                                    • nape xckp jgn nk slh kan owg lau bf ko tu yg mgatal..

                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                    • yang m'like dia pun ramai .
                                                                                                    • jap i copy ayt you ant coment dia
                                                                                                    • *and

                                                                                                    • ok..

                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                        • dah
                                                                                                        • i baca status dia semua sial ja .
                                                                                                        • fuck dia ni .
                                                                                                        • i maki habis-2 lahhh

                                                                                                        • haha.. copy la semua u n dye nye cmnt..

                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                        • dia tak reply pon .
                                                                                                        • hahhaa .
                                                                                                        • takut siotttt /
                                                                                                        • u add la dia .
                                                                                                        • jum fuck dia jum .

                                                                                                        • xnk la.. dye thu i nie exgurl bf dye. ari tu kan dye dah add i.. tp i xapp..

                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                            • lol .
                                                                                                            • ptut lah .
                                                                                                            • tkpa-2 .
                                                                                                            • i boleh tlong you .
                                                                                                            • i teringin nk pgi kedh .
                                                                                                            • tp tkde mmbe orang sane .

                                                                                                            • huhu.. xbest pun u..
                                                                                                            • i lg nk balik jb..

                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                            • lol .
                                                                                                            • knp .
                                                                                                            • nt i pegi sana bolehh lpk dngn u
                                                                                                            • kan .

                                                                                                            • bole aje..
                                                                                                            • lepak umah i pun ok gak..

                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                • ouh tak ape lahhh , ingt nk cita pasal pompuan tu kat u . fb pulak gila .

                                                                                                                • cite ah.. i tak thu nk guna fb sape nk add dye..

                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                • ouh i im ngn dia , dia cakap sapa tak marah tgok pompuan gdik dgn bf dia . blog pasal kiss2 lah . nmpak sgt gedik

                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                • dengn boyf dia
                                                                                                                • then i ckp myb boy u yang gedik dengn dia kot . hahhahah . pastu dia mara-2

                                                                                                                    • dye ckp pew?
                                                                                                                    • boy dye kot yg kiss i.. u ckp dgn dye.. sruh dye baca blog i tol2.. sape yg kiss sape.. ade otak sruh dye pikir..

                                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                    • die bace blog u . ntah i dia . u kiss laki tu . eeee tolong lahh . hahaha , apalah . cium mulot lah ni . free sex lah tu syg

                                                                                                                    • x cium mulut la gurl..
                                                                                                                    • dye just kiss pipi i je..
                                                                                                                    • u cuba cbe blog i..
                                                                                                                    • tol2..
                                                                                                                    • then fhm tol2..

                                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                    • ouh , jap . blog u lawa . pasal laki tu yang mane

                                                                                                                        • bodoh la pompuan tu..
                                                                                                                        • u bace yg ehem2..
                                                                                                                        • nad ats2dye.. then u ckp kt pompuan tu sruh dye bace balik blog i..

                                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                        • hahahha
                                                                                                                        • klakar lahhh .
                                                                                                                        • tak hndsome pun .

                                                                                                                        • ape yg kelakah?

                                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                        • macam mana u all boleh kejar dia ?

                                                                                                                        • ermm jgn gelak.. i tgth serius nie..

                                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                            • okay2 .
                                                                                                                            • tp pompuan tu macam baik2 ja .
                                                                                                                            • cakap pun tak bpe sgt aa bg i .
                                                                                                                            • u try im ngn dia

                                                                                                                            • pompuan tu baik ,, i just xcuka bf dye je..
                                                                                                                            • bf dye punye psl .. i yg kne ape hal..
                                                                                                                            • pompuan tu pun bodoh.. nk ckp xpkai otak..
                                                                                                                            • lau bf dye x degix x jd kot..
                                                                                                                            • gedix..

                                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                            • ouh skrg dah paham . blog biasalh . baik update pasal mak ayah sndiri lagi bgus . aiya korang nihhh . pning

                                                                                                                                • update simple je kot.. semak doh pompuan tu.. i ase dye tu xreti bace la..
                                                                                                                                • bodoh tahap 14..
                                                                                                                                • gile ape nk rampas bf owg..
                                                                                                                                • lau pandai sgt jge bf tu xde la bf dye matal dgn owg laen,.

                                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                                • betol-2 setuju sngt . apasal lah u ni pun g buad cite pasal laki tuu ? aiyaaa . tak special mane pun .

                                                                                                                                • ex kan.. i just nk buat in my memori jew..
                                                                                                                                • ermm..[pompuan tu on9 lg?

                                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                                • takpayah la . laki macam tu campak jauh-2 jer . enjoy agi best .dah of kot
                                                                                                                                • u try ikot cara ni . u lpakan semua pasal jntn tuuu . padam apa yang ada pasal u dengn dia . habis cerita .

                                                                                                                                    • 22 buat semak siak.. bf dye cite ape kt dye pun tak tahu.. yg dye pulak g caya 100%.. lau i tol mgedix dgn bf dye.. cape crik sape..

                                                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                                    • u age brapa ? i 20 .

                                                                                                                                    • 19..
                                                                                                                                    • u tua dri sthun je..
                                                                                                                                    • tue..

                                                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                                    • pggl i sis jalah ok
                                                                                                                                    • i pggl u adik

                                                                                                                                    • ok sis..
                                                                                                                                    • i mcm nk jumpe lah pompuan tu..

                                                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                        • jumpe ?

                                                                                                                                        • i mcm nk ckp dgn dye.. yg i bukan like mcm dye sangka kan.. tapi lau jmp.. takut i debit je dye..
                                                                                                                                        • geram punye psl kan..

                                                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                        • ouh , pasal laki . eyh takpayah lah . kalau kat KL ni gaduh pasal laki kan dek orang dah fuckkk . sohai je kan . skrg adik ekot je ckp sis . lupa kan dia . apa yang ada kat adik pasal dia semua padm . kan sng

                                                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                        • ouh , pasal laki . eyh takpayah lah . kalau kat KL ni gaduh pasal laki kan dek orang dah fuckkk . sohai je kan . skrg adik ekot je ckp sis . lupa kan dia . apa yang ada kat adik pasal dia semua padm . kan sng

                                                                                                                                        • ok.. mmg la..kt jb pun owg fuck je.. tapi xpenah lg gaduh psl laki.. tapi pompuan tu like setan lah.. bace cite xabis jd gitu la..

                                                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                                            • m tkpaham lah .
                                                                                                                                            • senang ikot je cakap sis .

                                                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                                            • lupakan dia .
                                                                                                                                            • cari lah orang lagi baik dr dia .
                                                                                                                                            • padm pix adik dengn dia .
                                                                                                                                            • semua pasal dia .
                                                                                                                                            • okay .
                                                                                                                                            • confirm selesai .

                                                                                                                                            • ok..
                                                                                                                                            • sis..

                                                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                                            • good syggg , ok pegi buad dulu


                                                                                                                                                • la.. kena buat la nie..
                                                                                                                                                • ermm.. biar kan xleh ke?

                                                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                                                • yelahhhh dik ,

                                                                                                                                                • bia pompuan tu makin jeles..

                                                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                                                • cakap nak lupekan die .
                                                                                                                                                • nanti lagi tmbh mluat ,
                                                                                                                                                • biar je jantan sial tu ,

                                                                                                                                                • xpdm pic dye pun dah bole lupe kan dye..

                                                                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                                                    • ikot adik lah .

                                                                                                                                                    • cuma nk pompuan tu fhm laki dye mcm ne perangai..

                                                                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                                                    • semak
                                                                                                                                                    • lagi elok buad tak tahu je dekat laki tu
                                                                                                                                                    • pompuan tu sis sttle kan ok .
                                                                                                                                                    • now padan apa yng ada apasal dia dekat adik
                                                                                                                                                    • *padam

                                                                                                                                                    • sis.. biar kan je.. nt dye pikir kite mgalah dgn dye..
                                                                                                                                                    • laki tu xpenting pun..
                                                                                                                                                    • campak laut pun ikan xnk..

                                                                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                                        • lagi nmpak yang adik ni tgedik nak kan laki tu .
                                                                                                                                                        • lagi lah orang kate ape .
                                                                                                                                                        • ikot je cakap sis .
                                                                                                                                                        • lagi pun tak hot mane pun laki tu

                                                                                                                                                        • bukan mcm tu.. erm ok lah..

                                                                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                                        • ye kan adik betol tak sis cakap . tak gune nak simpan semua pasal dia . sis pun penah alami jugak bnda tu . adik tak kalah okay . adik block pompuan tu and bf dia . tukar num apa semua . sng sttle . dah padam ?

                                                                                                                                                            • 132456789

                                                                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                                                            • papahal sis teks . padam cepat semua pasal dia

                                                                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                                                            • ok sis tggu . dah siap texs k

                                                                                                                                                            • ok. dah..

                                                                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                                                                • semue dah ? cepatnye adikkk


                                                                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                                                                • de je lagi . blog pasal dia . padam lah . buad sakit mate tgok .

                                                                                                                                                                • blog tu biar kan je la.. nt nk update lain pulak..

                                                                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                                                                • padam je adik . nt dah buang semua sttle . takpayah sebok cite pasal die

                                                                                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                                                                    • okay dear sayang . dah padam texs ok . sis waitt .

                                                                                                                                                                    • nape sruh pdm semua ha.. mcm pakt dgn ekin tu jew..ermm..
                                                                                                                                                                    • ape2 je lah..

                                                                                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                                                                    • no lah . kejap sis terangkan .

                                                                                                                                                                    • sis mcm beria2 nk sruh pdm..
                                                                                                                                                                    • pelik la..

                                                                                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                                                        • cube adik rase bile adik jadi ekin tu ?
                                                                                                                                                                        • maksud sis , sis taknak korang gaduh . sis kesan jugak tngok pompuan tu .

                                                                                                                                                                        • xnk rase.. dye pun kena ase bile dye jd kite.. pas tu dye dgn xfhm cerita.. main hembus je..

                                                                                                                                                                      • Tuesday
                                                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                                                        • huh apa-2 jelah adik . sis ikot je

                                                                                                                                                                        • nk sound owg..

                                                                                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                                                                            • okay tadi die cakap kar sis , die sdih sgt bile ade pompuan dgn bf die . so . ayt dia tu macam hampe giler-2 .
                                                                                                                                                                            • adikk mara sis ?
                                                                                                                                                                            • try lah adk kat tmpat ekin tu then orng kiss bf adik lah apa lah . kan .

                                                                                                                                                                          • Tuesday
                                                                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                                                                            • adikkk marah sis ?

                                                                                                                                                                            • sis pun xfhm jgk kan.. patot nye dye slh kan la bf dye.. ane leh slh kn owg.. mmg la.. masalh nie bukan dtg dri kite.. kite dah msuk kan pic tu dah lame kot.. bf dye pun xckp ape.. lau bf dye xnk kantoi.. bf dye ckp la dgn kite.. jgn letak pic nie.. nt kantoi.. ok kite xletak.. nie dye on je.. kiss.. betol kan ok.. bf dye yg mula kiss kite.. bukan kite yg kiss bf dye.. punca nye skrg dri sape? pikir elok2.. benda bole settel.. pompuan tu yg bikin panas.. owg tnye la dulu.. kite nie sape dgn bf dye.. jgn main ikot sedap ank tekak dye je nk kata owg.. ermm..budak baru nk naek.. mcm itu la..

                                                                                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                                                                                • dah lah adik lupa kan . texs bf dia ngn adik ada lagi ? dekat fb ?

                                                                                                                                                                                • ade ke?
                                                                                                                                                                                • xde kot..
                                                                                                                                                                                • ane eh?

                                                                                                                                                                              • Tuesday
                                                                                                                                                                                Ana Amira
                                                                                                                                                                                • haha apelah adik ni . tak texs dah dengn dia . ermm bguslah

                                                                                                                                                                                • mane ade.. xde mse kot nk text dye..

                                                                                                                                                                                  • Tuesday
                                                                                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                                                                                    • jum nak of dah . esok keje . nanti onl walling oke adik :) kbabai . tc tau . pergi tido . muach !

                                                                                                                                                                                    • ok.. sis pun same.. tcre.. nite..
                                                                                                                                                                                    • :*

                                                                                                                                                                                  • 4 hours ago
                                                                                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                                                                                    • adik . status dia pasal adik jugak , hihi . klakar . nak baca tak ?

                                                                                                                                                                                    • nk ape?

                                                                                                                                                                                  • 4 hours ago
                                                                                                                                                                                    Ana Amira
                                                                                                                                                                                    • baca status dia

                                                                                                                                                                                      • 4 hours ago
                                                                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                                                                        • baca status dia

                                                                                                                                                                                        • ayu anew ade add dye..

                                                                                                                                                                                      • 4 hours ago
                                                                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                                                                        • jap nak copy

                                                                                                                                                                                      • 4 hours ago
                                                                                                                                                                                        Ana Amira
                                                                                                                                                                                        • blog yang d'reka has untuk aku :D http://roslyn-idayu.blogspot.com/terbaik ! story pasai aku , konon nya aku bodoh tak rety baca . eee fuck ! hang tu silap dengaq okay bodoh ! pompuan bodoh la sangat nak kata kat aku . macam pandai sangat ka hang ? errrr FUCK !

                                                                                                                                                                                          • 4 hours ago
                                                                                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                                                                                            • tanam tanam ubi , tak perlu di baja . orang berbudi kita berbahasa . semarakkan hari kita . kita nyanyi ramai-2 . upin ipin :D dengaq tu AYU , upin ipin pun tak macam hang . eish sakai !@#$%^&*

                                                                                                                                                                                            • ermm.. dah tgk dah.. xtahu la sis manusia kan.. suka iri hati.. ape patot saya buat sis..

                                                                                                                                                                                          • 15 minutes ago
                                                                                                                                                                                            Ana Amira
                                                                                                                                                                                            • tadi im ngan dia , dia cakap slagi adk tak stop cita pasai dia ngn bf dy slagi tu lah dia takkan diam . semua bgantung kat adik now . hum :)


                                                                                                                                                                                              about a minute ago
                                                                                                                                                                                              Roslyn Idayu Russidan
                                                                                                                                                                                              • ha? sape yg mula kan dulu nie.. ayu ke? tak kot.. dye kot yg mula kan smue nie.. dye yg tak puas hti dgn ayu..bukan ayu x puas hati dyee..patot nye dye yg stop kan semua nie.. not me.. kalau sis tak bg thu ayu , yg dye post kt wall dye psl ayu.. mybe ayu tak kan post kat blog pasal dye.. sejak ayu tahu semua nie.. ayu tak penah nak update psl dye.. semua sis yg cakap.. 1 je ayu bole ckp.. cuba sis pikir.. owg punye barang kite bole amik ke?? kite bole mrh dye x lau dye nak simpan sesuatu dalam almari dye? tak bole kan.. almari dye suka hati dye la.. nk simpan ape kan.. ape hak dye nak mintk kite buang semua tu.. same jgk dgn ayu punye blog.. blog ayu kan.. suka hati ayu la nak tulis ape kat blog ayu tu.. lagi pun blog ayu tak ggu owg kot.. yg dye terasa lebih tu pe hal.. dye yg frst wall kat fb dye pasal ayu.. nape ayu yg kne stop kan smue nie.. ayu cuba cerita kat uncle ayu kan .. dye cakap pasal fb pun owg bole saman mnyaman tau.. sbb malu kan owg tak tentu pasal.. cara dye.. copy post yg dye kata kat kite..copy sekali dgn date n time dye..pas tu bole buat saman ats saman malu.. uncle ayu bole buat kalau dye makin mlampau.. bukan ayu mula kan problem nie.. dye..ayu cuma takut dye tak mampu nak byr kot..pasal bf pun nak bising owg laen kawin cerai sbb pompuan xde bising pun.. tunang then putus tak de pun bising kat fb.. nie pasal bf skema tu pun nak bising mcm anjing.. ayu cool je.. dye yg adventre lebih.. tak de class langsung nak gaduh dgn minah mcm tu.. ermm.. lawak tol la..
                                                                                                                                                                                                 sape yang yang carik masalh dgn dye nie? kenape ayu pulak yang kne stop kan semua nie?jsejak ayu tahu yang dye tak puas haty dgn ayu ,, ayu xpenah amik tahu la pasal dye.. nk update ape yang dye tulis kat ayu pun x la,,ermm dye yang carik ayu bukan ayu seyh carik dye.. so kenapa dye cakap mcm tu lak?sape yang mula kan dye la  kena stop kan semua nie..ayu tak mula kan.. ayu update pun sbb ayu nak tgk dye nak bace tak blog ayu..n last dye bace blog ayu jgk.. n dye yang panas .. ayu ok je.. ayu tak penah ggu owg kot.. so fikir sendiri la..

                                                                                                                                                                                              maf la ayu buat semua nie.. ayu buat semua nie coz ayu ase sis mcm berpakat dgn ekin tu kira nye sis nie jdi owg tgh.. ayu ase jew.. tol tak betol ayu tak tahu la..ermm..hope sis nak tlg kiteowg dgn niat baek.. ayu cuma xnak libat kan owg ketiga.. tapi ayu tgk sis makin beria2 .. maf la ayu ckp nie.. tapi itu kenyataan nye.. mulai skrg ayu tak nak tahu lg pasal ekin post ape kat wall dye.. lau ayu tahu .. nt ayu jd marah.. lau dah marah ayu jadi nak jumpe pompuan tu.. sbb ayu pelik .. ayu xkcau dye.. nape dye kacau ayu.. ermm.. jd lebih baek sis stop bg infomation psl dye kat ayu k.. ayu hargai ape yang sis buat.. tapi abg ayu cakap nie bukan cre tok sttel.. cre sttel ,, dgn jumpe si ekin tu.. tnye dye sendiri ape yang tak puas lagi..

No comments:

Post a Comment

Followers