Tuesday, 13 September 2011

luv u all
aq rindu kawan2 aq.. aq rindu nak lepak dgn kowg..
kowg jgk la yg selalu teman aq lepak..hapening gile beb lepak dengan kowg.. ermm rindu sangat..













lagi 1 owg yang aq rindu sangat ialah my ex boy.. walau pun dye ex boy aq , tapi aq stil rindu kan dye.. aq rindu sebagai kawan.. tak lebih dari tu.. dye stil mcm dulu.. tu yang buat aq tertarik dengan dye..
time cpl dulu,, kiteowg la sweet cpl..
i terpikat dengan u sbb muka u like cina.. lagi u tinggi.. u kan tahu i mmg suka laki tinggi dari i.. n last i suka u coz.. u pandai layan i.. u gatal,, tp u stil faham i.. apew yang i xsuka ,ape yang i suka,, minuman yang i suka  pun u tahu,, bile kuar dengan u je.. u selalu tak penah tanye i nak minum ape.. u sendiri yang order.. makan i tak kesah i ekot u.. u dah bg i mcm2.. u tak kesah dengan i.. u layan i mcm wife u.. tp 1 jew perangai buruk u.. u suka curang dgn i.. bile kantoi ,, i mintk break u tak nak,, u kata u cyg i.. tapi u stil curang,, u nak i je.. abis yang gurl2 lain tu mcm ne? ermm.. perangai u stil x berubah,, i harap sangat u berubah,,ape yang i stil tak leh lupa kan pasal u.. u caring gile dgn i.. bile jalan u pegan tangan i.. kiss i,, tke cre about me.. tapi tetap u gatal.. hahaha,, tu semua buat i miss u,,
kalau i tak pindah kedah mesti hubungan kite kekal sampai sekarang kan..
u ,, u dengar tak nie ,, yang i miss u gile..
u,, kat sini ,, i lom jumpe lagi lelaki yang faham i, mcm u faham i.. susah u,,
i jumpe, tapi hubungan i dengan dye tak kekal u,, i pun tak tahu nape.. i syg dye ,, tapi sekarang dye dah jadi milik owg lain,,
nie la ex boy saya.. saya rindu dye.. sgt2..
kenangan time kiteowg cpl..time nie tahun 2009,,lame beb kite cpl.. ade byk lgi pic.. tp dah byk elang la... nie jew yg tinggal..
u kan faham i kan.. i tak suka kacau hubungan owg..tapi u ,, ermm.. u . u egt tak dulu kite penah plan nak tunang kan.. then nak kawin.. hahah.. kelakah kan.. sampai hubungan kite pun makin rapat mcm suami isteri.. u nak g ane2 mesti ajak i,, kuar lepak pun u bwk i ,, serius i cakap, i eppy bile lepak dengan frenw u,, dowg ok..cool gile.. lagi2 layan perangai u yang sengal tu.. huhu.. i rindu nak hug u.. kalau kite jumpe nanti,, i nak hug u kuat2.. hihi.. nak kiss u banyak2..haha..
ape2 pun i stil miss u mohammad al-fateh..

No comments:

Post a Comment

Followers