Monday, 19 September 2011

pompuan bodoh..

aq xsangka.. pompuan zaman sekarang makin lame makin bodoh ek..
ape ke bodoh cgt ko nie.. dah bace blog owg.. pas tu tak faham cerita pulak tu,,,main hembus je ko kan.. bf ko yg kiss aq ,, aq yang kena.. patot nye ko marah la bf ko.. ape sal lak aq yg kena..bf ko yang mengatal aq yang ko salah kan.. semak doh.. nk cakap aq gedix, agak beralas la sikit..bf ko layan aq ,aq layan la dye,, ape masalh nye skrg nie ko nk ckp aq gedix? jd pompuan bodoh x bertempat.. ko dgr sine bole ..aq nk tnye ko nie..
bf ko yg naek motor dgn aq.. time g tupah..pas tu ko nk ckp aq gedix?
balik dri tupah,, bf ko mintk aq kiss dye,, tu pun ko nk ckp aq gedix? aq xkiss la wei.. mintk simpang rr.. 
bf ko yg(pilih) nak naek dgn aq ..time g bukit mertajam ..pas tu ko nk ckp aq gedix?
bf koyg first kiss aq tiba2,, tu pun nk ckp aq gedix? and
bf ko text aq ade dye ckp ko? xdew kan.. ha nie aq nk bgthu ko.. dye text aq,dye cakap: ayu ily,, tu pun ko nk ckp aq gedix? aq mmg xpuas hati la dengan ko.. lau leh nk jumpe ko depan2 la.. nk tnye ape masalh ko sebenar nye nie..┌П┐(►_◄)┌П┐ko mmg politics Sgt!! Pg mam!!! Mmg Aku da xkn hormat kau lg la... Itu makan dye...huhu..


coe la wei.. aq bukan mcm ko.. xde pendirian..  ko nk thu aq eply ape?
aq ckp : dah nape nie? salah text mcj ke? nie ayu not ekin..
lau aq nie gedix sgt.. dah lame doh aq eply: ily to.. plz la.. xde time tok jiwang dgn bf ko.. x funtion la beb..

ko pikir amik sendiri la.. sape yg carik sape.. sape yg rosak kan relationship ko..
aq xkacau doh relationship ko,, x hingin aq.. tapi ko yg kacau aq.. carik gara2 dgn aq.. ape masalh ko nie.. xpuas haty kt mane?
egt aq kebulur sgt dgn bf ko? amik la babi.. bising serupa anjing lu nie..be ur self k..
jantan mcm bf ko tu 10 aq bole crik.. lau bgos sgt xpe.. nie haus .........depan je baek belakang mcm setan ape barang..lau aq nk bf ko.. dah lame aq cntct dye ajak kuar dgn aq.. nie aq cntct dye pun tidak..yang ko ekot sedap anak tekak ko je kata owg..laen la kalau ko tu lawa sgt.. baru la aq jelez.. nie nak timbul kan ase jelez pun xde selera wei..nak muntah tau tak????huhu.. mimpi ape aq nk rosak kan relationship ko dgn balak_ka bodoh ko tu....Damnfuckingbitch!! woi pompuan .. kirim salam byk2 la.. aq nk gelak kuat2 doh lau jumpe ko nt .. hahahaha.. mcm bf ko tu ensem noh..setakat enrti psl bf ko je.. aq bukan beromen dgn dye pun..yang nak menyalak mcm anjing kelaparan ape sal..
aq eppy dooo... ko ggu aq.. eppy sgt2.. pas nie ggu aq byk2 kali sikit..
aq nak ckp makasih byk2 kat ko coz sudi ggu hidup aku...
ha.. lg 1 aq nk pesan sikit la..
jge bf ko tu elok2.. jgn nt ko yg menangis kesedihan.. pas tu post kat fb.. lelaki x bole d percayai.. huhu.. malu  la wei.. nk sound owg cermin diri tu dulu.. kenal bf ko tu betol2.. dgr bole percaya jgn.. hihihihi.. btw. tq add aq hari tu.. walau pun aq xapp ko..
tapi aq mmg x nk app ko pun sbb xnk jd punca pergaduhan pasangan yg bikin malu.. hot la sgt..last2 aq gaduh jgk kowg kan.. itu mmg tertulis dari awal.. dah itu bermakna bukan aq kacau kowg tp kowg yang carik masalah sendiri..then baru la bf tergedix2 mintk aq padam pic dye fb aq.. soe la beb.. fb aq kot.. suka hati aku la nak padam ke tidak.. aq xkn padam la wei..album aq xde ggu ko pun betina wei..huhu.. tapi aku pelik nape ko nak cgt add aq ha? dah aq tak app ko tu dah la ,go to hell,, nie tak dgn muka tahu malu nye  ko add aq pakai fb bapak ko kan.. ape celop.. huhu.. lawak doh.. excited sgt nak tahu ape ade dalam fb aq.. dah dapat tgk fb aq kan? apew perasaan ko ha??? terkejut? hihi.. kesian ko kan,,pergi mati la dgn kowg punye cinta.. sikit pun x pandang.. jangan nk ggu aq suda.. assalamualaikumm..

No comments:

Post a Comment

Followers