Thursday, 1 September 2011

RAYA kedua..

raya kedua abah nak dok rumah.. dye cakap anew tahu ade owg nak dtg rumah kite.. abah n umie pon masak la mee kari.. sebelom tu pia mcj aku nak datang umah.. ok lah aku suruh dtg la kan.. dowg sampai jew.. umie lom siap msk lagi.. dow nak tgu siap pon xleh coz dowg ade nak g umah owg laen lagi.. nak buat mcne kan..lain kali jew la.. janji dtg umah aku.. pas jew dowg balik.. aku kemas umah jup.. am call.. mintk aku dtg umah abg mie.. kena lah. time tu aku nak g kedai.. nak beli sabun n mangkuk,,before g kedai tuaku singah kejup la umah abg mie.. makan umah dye.. mak dye buat bihun sup.. ok la.. tp aku xhabis.. coz dowg letak banyak sgt..aku dah ase seba salah pulak.. makan xhabis.. hum.. nak buat mcm ne.. terpaksa la.. pas tu lepak jup.. then abg mie ckp nak g umah pulak.. ok lah.. aku pon ckp dgn abah ade kawan ayu nak dtg umah.. aku malas nak text banyak2,, kowg tgk pic jew la k.. huhu,,




 pas raya umah aku.. abg mie ajk aku ikot dye g raya rumah adeq angkat dye yang lagi 1.. kat taman keladi.. umah dak tu lak makan laksa,, semua berkuah jew kan.. huhu,, pas tu lepak jup.. then abg mie ajk g cs tegok wayang.. wayang mula kul 10.15,, time kiteowg sampai baru kul 9 .. lame ag nak tgu.. yang tegok wayang aku,am, abg mie,era,abg azral,lagi 2 owg aku xthu nama dowg apew.. hihi,,semua 7 owg.. yang xtengok ,,tu dowg karoke jew la.. sampai kite owg habis tgk wayang..


kul 11. lebih abis wayang.. ramai gile owg.. kiteowg tegok cite hantu bonceng
best gile kelakah..dri awl sampai habis gelak jew keje nye. hari yang happy dengan dowg..

No comments:

Post a Comment

Followers