Sunday, 28 August 2011

27 OGOS 2011

tarikh tersebut ade hari yang bersejarah bagi aku.. mesti kowg nak tahu kan kenapa.. sebab yang pertama.. aku kena ganti amir.. pada hari yang sama pulak umie dengan abah nak kuar g buka pose kat luar ,, aku jeles tau tak.. coz tak dapat ikot,, buka pasal ku tak dapat ikot.. nie pasal umie dengan abah buka makan pizza,, tu yang aku berbulu cangat tu.. erm.. tapi umie dah cakap dye akan beli 1 tuk aku.. fine.. aku tak jeles lagi.. kul 10 lebih aku balik umah.. baru nak tutup pintu tengaok abah n umie pon balik jgk.. huhu..
pas tu makan pizza,, borak dengan abah and umie jup.. then tiba2.. abah ajk aku proses barang tuk nak buat makan raya nanti..ermm. aku pon tak cakap banyak terus buat.. kemas punya kemas,, borak punye borak,, tengok2 jam dah kul 2 lebih.. then relek jup.. on9 fb jup.. then umie cakap dye pon nak on9 jgk.. ok bagi la lap kat umie bagi umie on9.. pas tu abah pulak nak on9.. ok.. bagi abah on9 plak.. dok lepak kami sekeluarga.. gelak ketawa with my family.. kelakah tengok fb abah.. gambar owg sakai pun ade.. kalau elok tak pew nie.. tak se nonoh..hihi... gelak2 jugak.. tengok jam lagi dah kul 3,, ermm,, terus abah cakap jom la kite trus sahur.. hahah.. umie pon terus la masak... aku memang dah tak larat dah.. keja dri pagi.. mlm tlg kemas.. then aku nak tolong.. jadi tak larat pulak.. umie pon faham.. umie siap jew masak.. kite sekeluarga makan sahur siap2.. pas makan relek jup.. tapi aku tak de relek2.. aku amik bantal..baring kat depan.. malas nak masuk bilik... letak jew kepala terus.. tido seyh.. bertapa penat nye aku.. erm.. kowg mesti nak tahu aku bangun kul berape pulak kan.. bukan aku jew.. kami sekeluarga.. kiteowg bangun...... kul...... hihihi... 1:30 pm.. haahah... gile kan.. 1 family bangun lambat.. hahahaha.. tido lambat , bangun pun lambat jgk la.. hihi.. terus perangai kan.. tapi fun.. ape yang abah plan mlm tu .. semua lupa hari nie.. hihi.. ok la tu buka selalu.. sekali dalam setahun.. ape orang kata excted nak raya.. really aku memang excted nak raya.. maklum lah raya rumah baru.. suasana baru.. huhu .. sambung.....

No comments:

Post a Comment

Followers