Monday, 22 August 2011

hari nie , hari isnin.. jam kul 8.18 minit,, aku dapat fon call dari kimi.. dye mintak aku datang sp two..dye call time tu tengah tido lagi.. sore pon dah mcm apew dah.. bersusah payah cover tau,, hihi,,lepas jew letak fon dari kimi.. aku tiba2 teringat, yang aku tak bangun sahur.. arrrhh.. 2 hari tau aku tak sahur.. ermm.. nak mnyesal pon tak guna.. dah kul berape dah.. pastu aku terus amik tuala.. mandi.. siap..kuar jew bilik baru aku cakap dengan umie yang aku nak kuar.. umie cakap "ayu naek motor merah, jangan naek motor hitam,nanti patah lagi plt motor..ermm.. ye la mie.. aku terpaksa luar naek motor buruk.. ggrr.. motor dengan tak basuh.. dah la susah nak strt.. aku paling tak ckew naek motor tu.. hihi.. tengaok jam dah kul 9 terus aku kuar.. sampai jew.. call kimi.. masuk jew nampak kimi n awek dye pon ade..nice la... kimi cakap "ayu macam biase la.. thu kan..
amir.. hihi( curi pic..)
tahu la.. sapu sampah and kemas2 ckit.. pengan penyapu ok lg.. tiba pengan jew bulu yang buang habuk tu(entah ape name dye aku tak thu la) terkejut gile aku tengok,, ermmm ,, lelaki nie memang malas kan.. 3,3 malas.. nasib ade aku yang baek hati nie.. kira kemas la jgk dari sebelom nie kan..sampah pon tak tau, habuk kat pc sampai 3 inci tebal.. gile la.. aku nak pengan pon geli.. hey.. tak leh jadi nie.. huhu.. aku rase macam nak bebel la.. tapi tak dew sape nak jadi mangsa bebel aku..

REFER PADA KIMI AND AMIR..MANNERS OK.. NANTI KALAU AYU DATANG LAGI TENGOK ADE BANYAK HABUK TEBAL sAMPAI 3456 INCI,, MEMANG AYU POTONG PALA ,,HUHUHU,,,,tapi sure nye la dowg tak kemas nye.. berat tulang ,, ggrr MAKAN KANG BARU TAHU,,

kimi..
dah2 cukup2,then aku buat la jgk dengan muka yang megantok.. huh.. aku tak buat tol2 pon.. aku tggu kimi n awek dye balik baru aku kemas lagi sekali,, aku tak nak la tunjuk yang aku nie rajin kan.. hihi.. pas jew kimi balik ,aku jalan kan keje aku,, erm.. smue dah beres.. cuma bantal2 nie jew.. aku rimas la tengok bantal2 nie.. macam nak susun balik jew.. tp malas nak amik, kotor,, lau nak buang, nak buang kat anew?kimi tak kasi buang lagi..erm.. buat tak nampak jew la...

tik tok,,tik tok,,tik tok,,,

kebosanan melanda..
fb bosan ,,
ytb bosan,,
blog awal lagi nak update,,
makan tak bole,,
minun jangan cakap la,,
mguap dah banyak kali,,

apew yang patot aku buat.. then aku amik keputusan buka ytb.. tengok movie..
st1: aku tak bodoh and last aku masih dara..
pas tu amir pon datang.. pastu aku jadi relek,,hihi,,dah tak bosan lagi.. ade owg jew.. amir yang bangun.. aku nk bangun dye tak kasi.. better amir buat la kan.. supaya aku tak shot lagi.. hihi.. ahkir nye bru la aku update blog aku,, sekian terima kasih..

No comments:

Post a Comment

Followers