Monday, 22 August 2011

puase..

tahun pertama aku puase at kedah.. bosan jgk la.. aku xthu nak buat apew.. yang aku thu tido and on9..huhu.. nk kuar tapi bulan puase plk.. hum.. melepek je lah kat rumah..kan best kalau aku kat jb time nie.. mesti ade jew even dengan frewn aku,,,nie dah aku dok kedah , sapew nak kuar buka pose dgn aku,,, ermm.. so sad.. kawan -kawan dah hangout dah,, dowg buka pose ramai2 kat luar.. tapi aku jew yg tak dew.. dowg harap cgt aku bole balik time tu .. tapi.. aku dah kecewa kan dowg.. "guys aku mintk maf.. coz tak dapat nak join kowg.. aku nak cgt.. tapi.. erm.. aku tak tahu nak cakap macam mana lagi.. maf jew yang aku tahu.. aku harap kowg pon faham situasi aku kan.. tapi kowg kena egat yang kowg tetap frewn aku sampai mati"
aq nk tunjuk pic time dowg hangout.. best wok..

ipong
sahabat handal..
tegok tu saje bikin wa jeles... :(
alim n famy
aril
alim ensem kn.. hihi
ipong n iman
alim n haziq..kacak seyh
fen,azizah n cty,,
cty  n zul.. kwn gosip aku..
semua kawan aq time skolh.. aq jew yg tak dew.. kn best lau aq ade.. lg byk la aq amik gambar.. hihi

No comments:

Post a Comment

Followers