Tuesday, 9 August 2011

mimpi yg pelik .. kenapa tiba-tiba je ayu mimpi kan dye,,, padahal ayu dengan dye lame gile kot tak cntct.. ayu tak faham sangat mimpi tu.. dalam mimpi tu rumah kami dekat ayu tengah basuh pingan kot kat dapur(mimpi tu macam tak jelas) tiba-tiba ayu nampak am dgn wan muncul dari belakang.. ermm.. muka ayu time tu epy gile.. terkejut.. then ayu jemput dowg masuk..

pas tu tiba2 jew ayu mcm ase takot..then menjerit.. tiba2 jew.. tapi ayu tak nampak apew2 pn.. pas tu yang tak disangka nye tu.. dalam mimpi tu, MAK AM pun ade.. (erm.. pening la.. ayu nie biar btol, tapi tu la yang kuar dari mimpi ayu) mak am dtg dari dapur jgk.. dye cakap laen kali jangan buka pintu time magrib2 nie.. mcm leh masuk.. erm,, tak pew la kan ,, pas tu mak am pun dah tak lg dalam mimpi ayu.. pas tu munculpulak abah dalam mimpi tu ,, abah baru balik dri mana tah.. dye xtak marah pun am n wan ade kat rumah.. abah siap cakap lg tido la sine lepak2.. (muka ayu trus betukar pelik ya amat) tp dalam mimpi tu muka ayu mcm biase jew.. epy jew.. ayu datang dri dapur bwk kn am n wan air.. lepas ayu duduk jew.. am pn duduk sebelah ayu,, then dye pengan tangan ayu??? tu yang x leh tahan tu.. tapi apew motif dye pegang tanagan ayu ha...(still pikir sambil buat blog nie.. )am ade says something tapi ayu tak tahu apew.. ayu pn ade balas,tapi ayu xtak athu apew..time ayu n am jew tiba2 tak dengar suara..am pegang tangan ayu kuat sgt..perasaan ayu time tu ,, mcm kenyataan.. < tapi .tiba2 mimpi tu hilang mcm tu jew> ayu stil xfaham apew motif mimpi tu.. apew maksud nye.. ayu tahu tu hanye mimpi.. tapi nie st1 time am masuk dalam mimpi ayu.. ayu miss kat am keW? ? tapi ayu xdew ase apew pn.. ade la .. tapi tak da la sampai miss sgt2.. lagi pon kite owg dah lama kot tak jumpe.. n cntct..ayu tak hope mimpi tu jadi kenyataan.. tapi ayu hope cgt ..1 hari nanti ayu dapat jumpe dgn dye..amin.. (dalam hati stil teringat kan mimpi tadi tu) erm..

No comments:

Post a Comment

Followers